AlexT
  • Posts: 19
  • Joined: 11/11/2017
Trying for the past 15 min to post but anything I do is refused as spam (tried to edit the post in various ways)- What's up !?

forum issue

I yes the issue described is genuine and would appreciate help...
Igor/10Tec
  • Posts: 1130
  • Joined: 1/17/2011
We use the YetAnotherForum forum engine (YAF) to run this forum. The YAF algorithms detect spam automatically. We opened the log and found two records related to your username:

Quote:

Spam Check detected possible SPAM (The user posted 2 urls but allowed only 1) posted by User: ***, post was rejected



Did you really try to put 2 URLs into your post? If not, send us the body of your post for the further consideration. It may be a problem in the YAF engine, and if so, we will pass the information about this issue to the YAF developers.
AlexT
  • Posts: 19
  • Joined: 11/11/2017
Well I tried to "put" two screenshots into my post - my understanding is that the forum software does not have a facility to host images, so I guess that the only was to achieve this is through links... so yes, I did.

I have now amended my post to have only one image and it was successful...
Igor/10Tec
  • Posts: 1130
  • Joined: 1/17/2011
We have fixed this issue by fine tuning the forum parameters. Now posts can contain up to 3 images not to be classified as spam.
Forum Jump  
  • You cannot post new topics in this forum.
  • You cannot reply to topics in this forum.
  • You cannot delete your posts in this forum.
  • You cannot edit your posts in this forum.
  • You cannot create polls in this forum.
  • You cannot vote in polls in this forum.