Welcome Guest! To enable all features please Login or Register.

Notification

Icon
Error

Options
Go to last post Go to first unread
Ciaran  
#1 Posted : Wednesday, November 27, 2019 2:22:54 AM(UTC)
Ciaran

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 5/5/2013(UTC)
Posts: 9
Location: Albany

Hi there
Recently I experienced the following odd behaviour with iGrid.NET (v6.0.34) in vs2017/2019 under .NET4 (and above ... yes, I have tried all combinations) on Win10.

  1. I cannot select the existing grid on a form by clicking on it. Instead I must drag a square over the control to select it.
  2. When I add iGrid to a winform it doesn't display on the form. Instead it drops to the work/component tray below.
  3. My column definitions have disappeared plus when I re-add said columns they are not saved.


I am currently running twin monitors on Win10 1903 (Build 18362.476). I suspect that this is as a result of a windows/.NET upgrade.

What are your thoughts?

Ciaran
Ciaran  
#2 Posted : Wednesday, November 27, 2019 3:21:12 AM(UTC)
Ciaran

Rank: Newbie

Groups: Registered
Joined: 5/5/2013(UTC)
Posts: 9
Location: Albany

Ahhhhhhhh

Discovered this "Deploying iGrid.NET v3+ for development without installing the demo". Therein lies my salvation.

Cheers
Ciaran
Users browsing this topic
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.